divendres, 18 d’abril de 2014

Coca de iogurt amb nabius i cacau



Hola!

Uf! Per fi trobo un moment per compartir la recepta, crec que hauríem de fer els dies de 30 hores!, no us trobeu que us falten hores al rellotge? Si algu n'hi sobren que les comparteixi em mi, que jo en vaig faltada!

Tornem a ser aquí amb una altra coca de iogurt que vem fer l'altre dia. Aprofitant que hi ha el repte de Memòries d'una cuinera l'hem tornat a fer, però aquesta vegada l'hem fet amb nabius i cacau, que sempre hi dóna un toc molt especial.


M'encanta el color lilós que li dóna els nabius, el trobo curiós i a part és que és boníssim! A casa ha volat
Com que el motlle que vaig fer servir era molt petitó i hi havia massa barreja per posar, ho vem dividir en dos bols, l'un el vem fer amb nabius i cacau i l'altre amb cacau sol, i la veritat és que va ser un encert, tots dos. Diferents i bons.

Bé doncs, avui com que amb la mateixa recepta en van sortir dos, tindrem excés de fotografies, i no és bonic això!

Som-hi amb la recepta, doncs?

COCA DE IOGURT AMB NABIUS I CACAU

Ingredients:

- 3 ous
- 1 iogurt
- 3 gots (del tamany del iogurt) amb farina
- 2 gots (del tamany del iogurt) amb sucre
- 1 sobre de llevat
- 1/2 got d'oli
- 1/2 got d'anís
- Un bon grapat de nabius
- 3 cullerades soperes de cacau

Preparació:

1. Agafem un bol i hi barregem tots els ingredients "molls", els ous, el iogurt, l'oli i l'anís. 
2. Hi afegim el sucre i ho barregem molt bé fins que quedi una barreja homogènia.
3. Anem afegint la farina i el llevat tamissant-ho tot perquè no ens quedin grumolls.
4. Separem la massa en dos bols i en un hi posem el grapat de nabius (prèviament nets) i ho ben barregem. En l'altre hi afegirem les 3 cullerades de cacau i ho barregem tal i com hem fet amb l'altre.
5. Ho posem en el forn que haurem preescalfat a 170ºC i ho deixarem durant 45 minuts aproximadament. Jo personalment en el de l'estrella amb 40min n'he tingut suficient, però amb el plum cake l'he hagut de deixar 60min perquè de dins no s'em acabava de fer.

Bé doncs, com sempre, us deixo el resultat amb fotografies.
Espero que us agradi molt i repetiu!





Bé doncs, fins aquí la recepta.
Espero que us agradi tan com a nosaltres i que la podeu gaudir!

BON PROFIT!

10 comentaris:

  1. No coneixia el vostre blog i gràcies a aquest fantàstic coc l'he descobert i és que mira qu equeden bé els fruits àcids en aquest tipus de cocs.

    Petonets
    http://estoneslliures.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els fruits àcids a nosaltres ens encanten! I sempre que podem i en trobem els fem servir en tot!
      Gràcies per deixar la teva petjada!
      Esperem que tornis a visitar-nos!

      Una abraçada!

      Elimina
  2. Molt bé això de fer més propostes i en motlles diferents.;)
    Moltíssimes gràcies de nou.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, mira així hi ha més possibiltats de fer-ne una que agradi a tothom!
      Una abraçada

      Elimina
  3. Aquesta estrella amb nabius esta dient menja'm! Quina bona pinta que fa!! Et felicito, t'ha quedat molt apetitosa... Jo és el primer cop que participo a Memòries, he fet una coca de llimona i llavors de rossella, si la vols veure em farà molta il.lusió, la trobes aquí

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pilar!
      Si, la veritat és que va volar en un moment, va agradar molt.
      Doncs ja et pots anar animant a fer-ne d'altres, que sempre és engrescant!
      Moltes gràcies per deixar la teva petjada!
      Una abraçada

      Elimina
  4. Una combinació molt encertada d'ingredients!! Petonets!

    ResponElimina
  5. Nabius i cacau!!! Quina combinació més deliciosa!!! L'haurem de provar...
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. El principi sembla una mica especial, però hi queda fantàstic la veritat!
      T'animo a provar-ho!
      Una abraçada! :)

      Elimina