dimarts, 26 de maig de 2015

Pa pessic esponjós de xocolata



Hola!!!

Després de molt temps sense estar per aquí, bàsicament des de pff ja ni me'n recordo, però ara que ja he acabat el primer any d'universitat i que estic super contenta, he decidit tornar amb aquest pa de pessic tan deliciós que vaig fer amb l'ajuda del fantàstic robot de cuina que em van regalar pel meu aniversari ara fa poquet, i la veritat és que és una joia que no hagis de remenar i ho faci ell solet. És un sol, no es queixa gens per tot el que el faig treballar (jiji)

Així que avui us porto aquesta mini joia que a casa ja només en queda la mitat. A més, és una recepta molt senzilla que vaig trobar en el llibre de l'Isasaweis, no se si sabeu quin és però és fantàstic!
Així que res, som-hi amb la recepta? Sé que us en moriu de ganes!!!

Ingredients:

- 4 ous
- 1 got i mig de farina
- 1 got i mig de sucre
- 1 got de cacau en pols
- Mig got d'oli de girasol
- Mig got de llet
- 1 sobre de llevadura química
- Sucre glass per la decoració

Quan parlo de gots la mesura equivalent és 1 mesura de iogurt.

Preparació:

  1. Posem en un bol els ous amb el sucre, ho batem molt bé amb la batedora o varilles elèctriques durant un parell de minuts fins a obtenir una crema.
  2. Afegim la llet, l'oli, el cacau en pols, la farina i la llevadura química. Batem de nou fins a barrejar-ho tot.
  3. Ho aboquem en un motlle que tindrem engrassat i enfarinat, i ho posem al forn que haurem preescalfat a 180ºC durant 1 hora.
  4. Comprovem abans de treure-ho que al punxar-o en el centre amb un escuradents, aquest surt net. 
  5. El traiem del forn i el deixem refredar.
  6. Espolovorem sucre glass
 Ja veieu que és una recepta molt senzilla, però amb el temps que feia que no cuinava necessitava una cosa senzilla i fàcil i que m'assegurés que em quedava bona per no frustrar-me (jaja). Així que ja sabeu, qui s'anima a fer un pa de pessic super super senzill?

Que profiti!!!


2 comentaris:

  1. HJola Kàtia guapa tu


    Te molt bona pinta i et copio la formula,....una pregunta al dir " got " de quina mida,,,o tinc pes ?...

    petonets Susanna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Susana!!

      Quan parlo de got, és l'equivalència a una mesura de iogurt. Ara ja ho he rectificat, ho tindré en compte per la següent, a vegades pot portar confusió. Ara he vist també que m'havia deixat la llet a als ingredients, és important!!

      Una abraçada!!

      Elimina