dimecres, 21 de maig del 2014

Arròs aromàtic amb pollastre


Hola!

Avui us porto una recepta molt senzilla, però molt bona i gustosa.
Hi tenim alguna espècie que fa que hi doni un toc molt especial. La veritat és que abans no erem gaire, gens d'espècies, però últimament les posem a tot arreu, ens hi hem aficionat força, i la veritat és que sempre que les utilitzem acabem tenint èxit amb el menjar que preparem.
Com ja us he dit, aquesta és molt molt senzilleta.
Aquest plat és una versió d'aquest: Arroz aromático con pollo y mi toque de Borges

Som-hi doncs amb la recepta?

ARRÒS AROMÀTIC AMB POLLASTRE

Ingredients (x4 persones):

- 4 cuixes de pollastre (jo he utilitzat 2 pits)
- 1-2 fulla de llorer
- Pebre negre en gra
- 200g d'arròs basmati (jo he utilitzat el rodó perquè no en tenia, i queda igual)
- 1 branqueta de canyella
- 2 cebes
- 150ml de llet
- 2 culleradetes de curri
- Sèsam
- Oli d'oli
- Sal

Preparació:

1. Posar a bullir les cuixes de pollastre en una olla amb aigua, un raig d'oli, sal, grans de pebre negre (al gust) i les fulles de llorer, durant una hora aproximadament, fins que estigui ben tendre. Una vegada llest, separem la carn dels ossos i ho tallem a trossets o ho esmicolem amb els dits. Ho reservem.
2. En una paella fregim la ceba uns 10 minutets fins que estigui daurada.
3. Omplim una cassola amb aigua i ho posem a bullir. Després afeim una mica de sal, i la branqueta de canyella. Afegim l'arròs i ho removem i ho deixem que bulli a foc lent uns 6-7 minuts. Ha d'estar tendre però també cruixent. Ho apartem del foc i ho deixem escórrer bé en un colador.
4. Posem a bullir la llet a un cassó petit, apaguem el foc, i afegim les culleradetes de curri i ho removem fins que quedi ben integrat. Ho reservem.
5. Afegim a les cebes el sèsam, hi ho deixem uns instants. Afegim l'arròs, el pollastre i la llet. Ho removem bé i ho deixem coure uns minutets (3 aprox).
6. Ho retirem del foc, hi ho emplatem posant una mica de sèsam i sal màldon per sobre.ç




Bé doncs, fins aquí la recepta d'avui.
Espero que us hagi agradat i que la proveu en breus!

Bon profit!

2 comentaris:

  1. Ala que bo! a mi m'encanta el curry y amb làctics està deliciós, aquest arròs segur que m'encantarà, apuntat queda! un petó maca!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que estava bo si!
      Un bon descobriment! No sabia la relació de làctics amb curri, i la veritat és que no m'ha decepcionat!
      Ja em diràs què tal t'ha semblat!
      Una abraçada!

      Elimina