dijous, 26 de juny del 2014

Polos de fruita


Hola!

No trobeu que fa molta calor? I que hi ha millor per la calor que un bon polo de fruita? i més sa? i és que la veritat és que de postres bé molt de gust una coseta fresqueta.
Aquest més Memòries d'una cuinera ens proposa el repte de polos dolços i/o salats però la veritat a mi no se'm acudeixen pas els salats, tampoc m'he posat a buscar receptes, però com que els de fruita ens agraden tant, la cosa ha estat molt fàcil i senzilla.



La veritat és que vaig decidir fer-los fa uns dies veient un vídeo de com fer polos (tot i que no té cap tipus de secret!) "Polos de frutas naturales de Isasaweis" i em va ben engrescar, així que vaig anar a comprar els motlles de polos a un basar i després de rentar-los, cap a fer polos! 
Així que us en presento tres de diferents i ben bons!

POLOS DE FRUITA

Ingredients pel primer polo:

- 1 iogurt natural
- 1 grapat de maduixes ben madures
- 1 plàtan

Preparació:

1. Rentem les maduixes ben netes i les tallem per 4 trossets.
2. Agafem el got del minipimer i hi avoquem el iogurt, les maduixes tallades i el plàtan tallat.
3. Ho triturem tot molt bé, i ho avoquem en el motlle de polo fins a dalt i posem el palet.

Al ser madura tota la fruita i el iogurt natural ensucrat, no farà falta afegir més sucre.


Ingredients pel segon polo:

- El suc de 6 taronges
- 2 culleradetes de sucre per si les taronges són àcides.

Preparació:

1. Esprimim les taronges.
2. Les passem per un col·lador si no ens agrada trobar la polpa, jo no l'he passat perquè així sembla que conserva més el gust de la taronja. Amb la polpa sabem que el suc és natural.
3. En el cas que les taronjes siguin àcides hi afegim una mica de sucre, les dues cullerades, ho remenem i ho avoquem en el motlle de polo fins dalt i hi posem el palet.




Ingredients pel tercer polo:

- Un bon grapat de maduixes netes i tallades
- Un bon grapat de cireres netes i sense pinyol

Preparació.

1. Rentem les maduixes i les cireres ben netes. Els hi treiem el cor a les cireres i tallem les maduixes a 4 talls.
2. Posem els trossos al minipimer i ho ben triturem.
3. Ho provem, i si veiem que no està massa dolç, hi afegim una mica de sucre. Jo no n'hi he posat perquè la fruita ja estava prou madura i no ha set necessari.
4. Avoquem la barreja al motlle de polos i hi posem el palet.


  • En tots tres polos, jo els he deixat unes 3 horetes al congelador abans de poguer-los menjar.
  • Hem de tenir en compte que el polo de taronja no té cacp ingredient cremòs, per tant, si fa molta calor es desfarà molt ràpid ja que la taronja aporta molta aigua, al igual que la síndria.
  • Els polos de fruita es poden fer amb totes les fruites i la veritat és que donen molt bons resultats. Uns que són molt bons són els de préssec "paraguaio", ja que són molt dolços i tenen una cremositat ben especial. Els que també queden molt bons són els de kiwi.
Bé doncs, fins aquí la recepta més fresca que hem fet en el blog. Ara ja no teniu excusa per passar calor a ple estiu. Animeu-vos a provar-ho!

8 comentaris:

  1. Sens dubte és una proposta ideal per aquesta calor, oi?? i aquests de fruita a més de boníssims i refrescants són ben sans! jo he fet una coseta similar, a veure si aquesta tarda faig alguna fotografia i publico ja, que sinó no arribo! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat es que els polos de fruita sempre venen de gust, a mes es que son bonissims!
      A mi tambe m'ha anat ben just. He anat esperant, esperant... i cap a les ultimes!
      Na abraçada Eva!

      Elimina
  2. Que bons! i sans a més a més, jo encara no n'he fet aquest any... a veure si m'animo! un petó!
    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vinga Pilar! Ja saps que toca, que estem a les portes de l'estiu i a tothom li ve de gust n bon polo de fruites!
      Petonets!

      Elimina
  3. uns polos super sans!!! Moltíssimes gràcies per participar!!!! Petonets

    ResponElimina
  4. Si et vols refrescar, polos de fruita has de menjar!!! molt bons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs tota la rao Teresa! Refrescants i bons! Tot un plaer pel paladar!
      Una abraçada!

      Elimina