dimecres, 20 d’agost de 2014

Crema de carbassa amb curri / Crema de calabaza con curry


Hola!

Avui us porto una recepta molt i molt bona, que ara a l'estiu vé molt de gust, si més no a nosaltres ens encanta. És una crema de carbassa d'aquelles que només veure-la se'ns fa la boca aigua, i a aquestes hores doncs encara pitjor!
Avui porto aquesta recepta tan senzilleta, i que tothom sap fer, però nosaltres li hem donat un toc diferent que ha fet que quedés boníssima!!!

Hola!

Hoy os traigo una receta muy, muy buena, que ahora en verano viene muy bien, por lo menos a nosotros nos encanta. Es una crema de calabaza de aquellas que sólo verla se nos hace la boca agua, ya estas horas pues aún peor!
Hoy llevo esta receta tan sencillita, y que todo el mundo sabe hacer, pero nosotros le hemos dado un toque diferente que ha hecho que quedara buenísima
!!!

CREMA DE CARBASSA AMB CURRI 

Ingredients:
- 1 carbassa de 1kg aprox
- 600ml de llet
- Curri
- Sal i pebre
Preparació:
1. Agafem la carbassa, la pelem i la tallem a daus, no cal que siguin gaire petits ja que anirà triturat. Tot i així convé no fer-los massa grans perquè així la cocció serà menor.
2. Posem la carbassa en un cassó juntament amb la llet, ho sal-pebrem i ho deixem coure uns 25 minuts aproximadament. Quan estigui a la mitat de temps hi tirem el curri.
3. Un cop estigui cuit, ho retirem del forn i ho triturem.
  
Ja ens ho podem menjar! 
CREMA DE CALABAZA CON CURRY
  
Ingredientes:

- 1 calabaza de 1kg aprox
- 600ml de leche
- Curry
- Sal y pimienta
  
Preparación:

1. Tomamos la calabaza, la pelamos y la cortamos en dados, no hace falta que sean muy pequeños ya que irá triturado. Aún así conviene no hacerlos demasiado grandes para que así la cocción será menor.
2. Ponemos la calabaza en un cazo junto con la leche, lo sal-pimientas y lo dejamos cocer unos 25 minutos aproximadamente. Cuando esté a la mitad de tiempo echamos el curry.
3. Una vez esté cocido, lo retiramos del horno y lo trituramos.

Ya nos lo podemos comer!

 

4 comentaris:

  1. Hola Kàtia, jo preparo una crema de pastanaga amb curry però amb carbassa no l'he fet mai, segur que es una delícia i que a casa triomfa perquè ens encanta la crema de carbassa i qualsevol cosa que porti curry! Un petó maca!

    Les recpetes que m'agraden

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs a nosaltres ens va agradar molt. Hi dona un toc molt especial! Ja em diras que tal.
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Ha d'estar boníssima!! I i tant que ve moltíssim de gust en aquesta època, m'encanta!

    Petons bonica!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara a aquesta epoca sempre venen de gust cremes de verdures, pero be a l'hivern ben calentes tambe estan molt bones!
      Una abraçada bonica!

      Elimina