dimecres, 28 de maig del 2014

Pastissets de mascarpone i maduixa


Hola!!!

Avui us porto una coseta boníssima i deliciosa! Us en llepareu els dits! Com nosaltres!
La veritat és que he tingut algun que altre problema a l'hora de fer-ho, i és que a vegades ens hem de fixar en les coses! 
Resulta que vaig anar a comprar un paquetet de pasta de full per poguer-ho fer, i resulta que em vaig equivocar i en comptes de pasta de full vaig agafar massa de pizza, i sí, no ho he vist fins que ho havia fet al forn i no tenir res a veure amb el que havia de quedar, sinó que era completament diferent i amb un gust completament diferent, així que al final, he hagut d'anar a la pastisseria a comprar voulavants per així poder seguir amb els postres plantejats.
La recepta l'he tret d'un blog que miro bastant sovint i que totes les receptes són fantàstiques i boníssimes. El blog és L'exquisit i la veritat és que fa que les receptes siguin super senzilles de fer, perquè, els que som aficionats a la cuina, poguem fer coses delicioses!

Bé doncs, som-hi amb la recepta més fàcil que hem compartit!

PASTISSETS DE MASCARPONE AMB MADUIXA

Ingredients:

- Pasta de full
- 1 ou batut
- Crema mascarpone o bé nata (cosa que farà que sigui més dolçet, i més bo!)
- 1 c/s mantega a temperatura ambient.
- Maduixes netes i tallades en quatre trossets

Preparació

1. Pintar els motlles que utilitzem per fer la base dels pastissets amb la mantega.
2. Tallem la massa de pasta de full amb la mida necessària perquè s'adapti al motlle. (Ull! No us equivoqueu amb la massa com jo!)
3. Ho pintem amb ou, i els posem al forn durant uns 12-15minuts.
4. Ho deixem refredar sobre una reixa i ho desmotllem (no ho intentarem quan estiguin calents, ja que sinó es trencaran).
5. Barregem la crema mascarpone amb les maduixes i omplim els pastissets.
6. Podem posar-hi alguna maduixa sencera a dalt per decorar-ho.



El que he de tenir en compte per la pròxima vegada que els torni a fer, és que les maduixes les he de tallar el dia abans, perquè així tinguin una mica més de suc, i així ens facilitàrà la feina a l'hora de barrejar-ho amb el mascarpone, ja que era tot molt "sec" i costava molt convertir-ho en una barreja homogènia i això es notava quan es menjava, però pel que fa la resta, boníssim!

Què en penseu, és fàcil oi?
Doncs ja sabeu què fer! Som-hi a la cuina!!!

4 comentaris:

  1. Tot i el problema amb la massa, al final te n'has sortit genial i t'ha sortit un postre boníssim! a més fàcil i aprofitant les últimes maduixes, com m'agraden! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Eva!

      Doncs si, la veritat ha quedat prou bo, tot i que quan he vist que la massa era de pizza, he decaigut, però bé, la cuina es tracta d'improvitzacions, no?
      T'animo a provar-ho!

      Elimina
  2. A mi també m'agrada molt el blog l'Exquisit, aquesta recepta és genial, fàcil i boníssima! Un petó Kàtia maca!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí Pilar! L'Exquisist és fantàstic, jo en són una aficionada!
      Una abraçada!

      Elimina