dilluns, 31 de març del 2014

Bundt cake bicolor de natilla i cacau




 Hola!!

Com esteu? Sé que encara no heu tingut temps de veure la publicació d'ahir, però avui he fet aquest Bundt i la veritat és que és tan bo i és tan senzill que no me n'he pogut estar de compartir-lo amb vosaltres. 
Avui m'he decidit per fer aquest cake tan bomboníssim perquè m'he llevat i hi havia un dia ben gris, que semblava que volia ploure, i a part, és dilluns... a qui li agraden els dilluns... Per això m'he decidit a fer-lo una mica més dolç i la veritat és que ho he ben aconseguit, les coses ja es veuen d'una altra manera quan tens xocolata a l'estómac, oi?
La veritat és que no tenia res previst per avui, però renoi, el final n'hem tret una cosa deliciosa!



Bé doncs, som-hi amb la recepta?¡

BUNDT CAKE BICOLOR DE NATILLA I CACAU

Ingredients:

- 3 ous
- 150g de sucre
- 100ml de llet
- 100ml d'oli de girasol (tot i que jo he utilitzat el d'oliva!)
- 150g farina
- 1 sobre de llevat
- 1 sobre de preparat de natilla, jo no n'he trobat i he utilitzat el sobre de preparat de flam de vainilla, queda igual de bo.
- 2 cullerades soperes de cacau.

Preparació:

1. Preescalfem el forn a 180ºC
2. Agafem un bol i barregem els 3 ous amb el sucre, fins que quedi escumós.
3. Afegim la llet i l'oli i ho tornem a barrejar, procurant no quedin grumollets de sucre, és important no deixar de remenar. Veureu que queda molt líquid, no us preocupeu! Ha de ser així, ja l'anirem espessint.
4. Agafem la farina i la tamissem dins el bol on hi tenim la barreja, l'anem incorporant a poc a poc i així ens anirià més bé de remenar.
5. Afegim el sobre de llevat. De normal no hi ha grumolls, tot i així jo l'he tamissat igualment, per si de cas no em quedés cap grumollet.
6. Un cop ja ho tenim tot ben remenat i homogeni, dividim la barreja amb dos bols. En un d'ells hi posarem les dues cullerades de cacau i ho ben barrejarem. A l'altre bol, hi afegirem el preparat de flam/natilla i també ho barregem procurant que estigui tot ben integrat, ja que sinó és molt desagradable trobar-se grumolls quan menges...!
7. Agafem un motlle de tipus bundt i l'anem omplint alternant les dues barreges.
8. Ho posem el forn durant 30 minuts. Abans de treure'l el punxarem amb un escuradents o ganivet per comprovar que està fet. Si surt net ja el podrem treure.




La veritat és que ha quedat super esponjós i bo!
Us animo a provar-ho, realment el gust de natilla/flam barrejat amb el cacau i dóna un gust que és boníssim!

Una abraçada per tots ben dolça
BON DILLUNS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada