dimarts, 4 de febrer de 2014

Pasta carbonara (autència italiana)


Hola hola!!!!

Avui us porto un plat de pasta, que bona que era! Ens ha encantat. 
Jo sóc més de fer la pasta a la carbonara amb crema de llet, però bé, avui ens hem animat per fer la recepta original d'Itàlia, ja l'havíem provat quan vàrem anar a Roma, però bé, avui l'hem volgut provar feta per nosaltres.
La pasta que hem utilitzat són troffie és una pasta poc comuna entre les més menjades i costa bastant de trobar-la, nosaltres ens ha portat el seu temps, però ara que la tenim, ja no la deixem escapar!
És taaaan senzilla, i els nens els encanta, de ben segur que si us agrada la pasta us agrada o us encanta aquesta recepta,
Bé doncs! Som-hi!

TROFFIE A LA CARBONARA (ORIGINAL!)

Ingredients per 2 persones:


- Troffie uns 90g per persona (com sempre, depenent de la quantitat que mengem)
- 2 ous
- 50g de formatge parmesà
- 1 paquetet o 80g de bacó, o cansalada amb pebre
- Pessic de sal
- Pebre negre

Preparació:

1. Posem 1litre per cada 100g d'aigua a bullir a una olla. Preparem els troffies per quan l'aigua bulli,

2. Posem una paella a escalfar i posem el bacó o la cansalada perquè es fregeixi.


3. Mentre, rallem el formatge parmesà.


4. Agafem els ous i els batem, i seguidament ho barregem amb el formatge.





5. Quan l'aigua de l'olla està a punt d'arrencar el bull hi tirem sal, i quan començi a bullir i tirem la pasta i la deixem uns 15 minuts aproximadament, ja que aquesta pasta costa una mica de coure's.

6. Quan la pasta està l'escorrem i la tirem amb el bacó a la paella. Un cop està tot ben integrat i afegim la barreja de l'ou i el formatge, fins que l'ou qualli.
7. Ens mengem la pasta amb molt d'amor! Bon profit!!


A punt per llepar-vos els dits?
Doncs començem, en 3-2-1 TOTS!!!!

SALUT A TOTHOM!!!

I no deixeu de dir-hi la vostra, com sempre!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada