dimarts, 18 de febrer de 2014

Wok japonès


Avui, us porto una cosa deliciosa! Molt deliciosa!
La primera vegada que la vàrem provar va ser a un restaurant de vacances, i des d'aquell dia ens en hem fet molt fans, sempre provem coses noves tot i que últimament ens hem estancat a la mateixa manera de fer-ho.
Senzilla i ràpida perquè no tenim temps!

Així que som-hi! Anem al gra!

WOK AMB VERDURES I CARN

Ingredients: 

- 100g de pasta d'arròs
- 1 pebrot vermell o verd
- 1 pastanaga
- 1/2 carbassó
- 1 pit de pollastre tallat de la manera que més ens agradi
- 3 tallets de carn magra
- Salsa de soja
- Espècies, jo utilitzo curry, sal, orenga i pebre negre

Preparació:

1. Posem una olla amb aigua a escalfar, sense oli i sense sal.
Posem a escalfar la paella (wok) amb un rajolí d'oli, mentres preparem totes les verduretes, el carbassó, el pebre i la pastanaga.


2. Mentre es "poxen" les verduretes tallem la carn per tal de guanyar temps.


3. Afegim la carn al wok perquè es vagi fent. Afegim les espècies, el curry, orenga, sal i pebre.


4. Quan bulli l'aigua de l'olla tirem la pasta d'arròs, i treiem l'olla del foc, ja que amb l'ebullició de l'aigua n'hi haurà suficient perquè la pasta es faci. Un cop feta, l'escorrem i l'avoquem juntament amb les verduretes i la carn.



5.  Si volem podem afegir-hi salsa de soja


I fins aquí el nostre fantàstic dinar d'avui!
Espero que us agradi tant com a nosaltres,

No deixeu de dir-hi la vostra!!!
Una abraçada!!! i BON PROFIT!!!

2 comentaris:

  1. Nosaltres també en som molt fans del wok. Sa, lleuger i facilet... què més es pot demanar!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Impressionant! Que bo! M'agrada tot el que porta, quina gana!!

    Fa temps que tinc un paquet d'aquesta pasta per casa i encara no els he fet, així que a veure si provo de fer la teva receta ben aviat ;)

    Petonets!

    ResponElimina