dijous, 28 d’agost del 2014

Carbassa al forn amb tomàquet, avellanes i formatge / Calabaza al horno con tomate, avellanas y queso


Avui us ensenyem una recepta que vàrem fer l'altre dia amb la meva germana per els avis, és una recepta boníssima, i molt i molt sana. A nosaltres ens va agradar molt, aixi que he decidit compartir-la amb vosaltres. El ingredients uitlitzats no són exactes, ni els grams que vaig fer, però és una bona aproximació, a vegades costa anar mesurant tot, no us passa?


Hoy os enseñamos una receta que hicimos el otro día con mi hermana para nuestros abuelos, es una receta buenísima, y muy, muy sana. A nosotros nos gustó mucho, así que he decidido compartirla con vosotros. Los ingredientes uitlitzados no son exactos, ni los gramos que utilitzamos, pero es una buena aproximación, a veces cuesta ir midiendo todo, no os pasa?

Així que som-hi!

CARBASSA AL FORN AMB TOMÀQUET, AVELLANES I FORMATGE

Ingredients: (recordeu que són aproximats)

- 1 carbassa
- 8 talls de formatge una mica gruixuts
- 10 avellanes
- Tomàquets deshidratats
- Enciam
- Sal i pebre

Preparació:

1. Pelem la carbassa i la tallem a daus. La posem en el forn que haurem preescalfat a 200ºC i li deixem uns 40 minuts aproximadament, fins que la toquem amb la punta d'una forquilla i estigui toveta.
2. Agafem les avellanes i les triturem una mica, no massa que sinó ni les notarem! Tallem també els tomàquets petits. Barregem en un bol les avellanes, el tomàquet, l'oli, la sal i el pebre i ho tirem per sobre la carbassa i ho deixem durant uns 20 minutets. 
3. Posem enciam a una plata i hi posem la carbassa amb l'acompanyament barrejat. 
4. A sobre i posarem formatge perquè quedi encara molt més boníssim!

Así que vamos!

CALABAZA AL HORNO CON TOMATE, AVELLANAS Y QUESO
Ingredientes: (recordad que son aproximados)

- 1 calabaza
- 8 lonchas de queso un poco gruesos
- 10 avellanas
- Tomates deshidratados
- Lechuga
- Sal y pimienta
 
Preparación:

1. Pelamos la calabaza y la cortamos en dados. La ponemos en el horno que habremos precalentado a 200 º C y le dejamos unos 40 minutos aproximadamente, hasta que la tocamos con la punta de un tenedor y esté blandita.
2. Tomamos las avellanas y las trituramos un poco, no demasiado que sino ni las notaremos! Cortamos también los tomates pequeños. Mezclamos en un bol las avellanas, el tomate, el aceite, la sal y la pimienta y lo echamos por encima la calabaza y lo dejamos durante unos 20 minutitos.
3. Ponemos lechuga en una fuente y ponemos la calabaza con el acompañamiento mezclado.

4. Encima y pondremos queso para que quede aún mucho más buenísimo!
 
 

Què us sembla? Fàcil eh! Doncs som-hi! Sé que fa molta calor ara per engegar el forn, però és tal deliciosa, que qui se'n pot estar!

Qué os parece? És facil, verdad? Pues vamos! Se que hace mucho calor para encender el horno, peró es tan deliciosa, que quien puede esperarse a provarlo?

6 comentaris:

  1. Es veu molt bo aquest plat i saníssim!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat é que estava boníssim! I si, també és molt sa!
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Que bo!! Jo tinc una recepta semblant al blog i des de que la vaig fer, que a casa es va convertir en una recepta habitual! És saludable i boníssim!

    Molts petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ah si?? Ja passaré a veure-la! Que potser li podem fer alguns canvis que estaran encara més bons!
      Una abraçada maca! :)

      Elimina
  3. S'assembla moltíssim a una que vaig publicar fa temps i que vaig treure d'un llibre de la Nigella Lawson, queda de luxe la carbassa amb formatge i algun fruit sec, oi? Ara que jo trobo que el formatge blau li queda especialment bé, tot i que no es per ta tots els paladars. Molt bona recepta! Un petó!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carai aquesta recepta! Es ben coneguda! La veritat es que a nosaltres ens va encantar! El formatge blau segur que hi queda fantastic, a nosaltres no ens cnvenç massa, ja ho fan aixo els paladars!
      Na abraçada!

      Elimina