diumenge, 12 de gener de 2014

Coca de quart


Hola!


Ja torno a estar aquí, i avui amb una recepta fantàstica que he tret d'un cuiner novell que m'encanta! És d'en Fabián (Masterchef), un noi molt jovenet de Mallorca, que ens va deixar a tots encantats!
El llibre us el recomano moltíssim!




Bé, doncs, som-hi amb la recepta fantàstica d'aquest noiet, la coca com diu ben bé el títol es diu COCA DE QUART, i està més que boníssima i amb una pinta esplèndida!, ho podreu comprovar amb les fotos! 
Som-hi!

Ingredients:

- 6 ous
- 200g sucre
- 150g farina (amb força!)
- Un pessic de sal
- Sucre glass

Preparació:

1. Introduir el sucre en una batedora o trituradora, o utilitzar directament el sucre glass. Reservar.
2. Separar les clares dels rovells. 
3. Posar els rovells en un bol, remoure-ho i, poc a poc, anem afegint el sucre. Quan obtinguem una crema, i afegim la farina (tamissada) i ho barregem molt bé, assegurant-nos que no quedi cap grumoll.
4. Montar les clares a punt de neu amb un pessic de sal. Afegir a la massa anterior i remenar bé amb moviment envolvents per tal que la clara no es "desmonti".
5. Preescalfar el forn a 220ºC. Engressar un motlle (de 6-7cm d'altura) i avocar-hi la massa.
6. Baixar la temperatura del forn a 180ºC i cuinar-ho durant uns 45m aproximadament, tot dependrà del forn que tinguem.
7. Un cop el treiem del motlles i afeim el sucre glass perquè ens quedi bonic.

Us deixo les imatges perquè us en feu una lleugera idea de com queda.



Espero que pogueu gaudir tan com he gaudit jo fent-la i que estigui tan bona com la meva!

I per últim!, com dirien a Masterchef... 

POSA-LI SABOR A LA VIDA!

2 comentaris:

  1. Quina pintassa! Es veu moooolt esponjós i segur de que gust estava espectacular :)

    Petonets!

    ResponElimina
  2. Hola guapa tu

    Nena quina bona pinta, et copio la formula humm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina