dimarts, 28 de gener del 2014

Muffins de xocolates


Hola!!!

Bé, ja tornem a ser aquí.
Avui amb una reflexió, la coca d'ahir no era del tot bona, em vaig passar amb la ralladura de taronja, i això va fer que estigués molt i molt àcida. Molt bona, però amb aquest petit detall l'haurem d'arreglar per properes vegades.
Avui he aprofitat per fer moltes cosetes que ja aniré posant, no es tracta de fer-ho tot amb un dia!, sinó quedarem empatxats!

Doncs bé, avui he fet uns muffins de xocolata blanca i xocolata amb llet, no estava previst fer-ho d'aquesta manera, però com que a nosaltres ens agrada més la xocolata blanca que la negra hem decidit fer-ho així i el resultat ha estat més que fantàstic! SÓN DELICIOSES!!
I aquí us deixo la recepta:

MUFFINS DE XOCOLATA

Ingredients:

- 230g de farina
- 50g de cacau sense sucre (si és cola-cao o nesquik també és vàlid)
- 2 iogurts grecs
- 150g de sucre
- 80g oli de girasol (jo he utilitzat oli d'oliva i està boníssim!!!)
- 2 ous
- 1 sobre de llevadura
- 4 cullerades de llet
- Gotes de xocolata (blanca, amb llet o negre)

Preparació:

1. Preescalfar el forn a 180ºC. 
2. Barrejar en un bol la farina, la llevadura, el sucre, i el cacau i reservar-ho.
3. En un altre bol, posar els ous, la llet, els iogurts i l'oli. Ho removem amb les varilles durant un minutet aproximadament.
4. Incorporem la barreja seca que havíem reservat i ho removem tot fins que quedi ben integrat.
5. Afegim les gotes de xocolata.
6. Posem els motlles de paper o silicona per magdalenes a l'interior de flameres dures. Com que la massa és espessa, haurem d'omplir les flameres gairabé fins a dalt amb l'ajuda d'una cullera.
7. Posar algunes gotes de xocolata per sobre de les magdalenes i posar-ho al forn durant uns 25 minuts.

Com sempre us deixxo les fotografies que hem fet perquè veieu la bona pinta que fan i perquè s'us faci la boca aigua!



Bé, per fora són així de fantàstiques, i perquè us feu una idea de l'esponjositat d'aquesta, la següent fotografia amb la queixalada per tal de que ho veieu perfecte!



Bé doncs, fins aquí els muffins d'avui, demà deixarem de banda la xocolata i tots els detallets dolços que hi ha, evidentment també serà per llepar-se'n els dits! Ja ho veureu!

I, NO DEIXEU DE POSAR GUST A LA VIDA!!!

4 comentaris:

  1. Hola Kàtia! Lo primero agradecerte tu visita a mi blog y lo segundo animarte para que continúes en este mundillo... hay épocas de todo, de subidón o de decaimiento, pero te aseguro que vale mucho la pena. Un abrazo y suerte!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Muchas gracias por pasarte y dejar tu huella.
      A ver si nos vamos viendo por aquí!
      Un abrazo!

      Elimina
  2. La textura t'ha quedat molt bé i quina fila que fan!! A mi personalment la xocolata m'agrada tota, em xifla! :P Però em passa que a casa també són més de blanca o de xocolata amb llet, l'altra la troben poc dolça, així que a la propera que faci muffins, em sembla que et copiaré el detallet de posar-hi les gotes de xocolata blanca ;)

    Una abraçada bonica!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si! És fantàstica, a veure llavors no queden tan boniques, però creu-me que el gust que hi dóna guanya a l'aspecte!
      Ja em comentaràs a veure com t'ha anat!
      Una abraçada!

      Elimina